top of page

Sangundervisning

Arild Bakke har hatt sangundervisning som er del av sin virksomhet helt siden han var ferdig utdannet, og særlig etter at han ble involvert i Vangens Operastudio fra 2013 har dette vært en sentral del av hans daglige musikkarbeid.

Han gir timer til alle som ønsker det, uansett alder og ferdighetsnivå. Om du sliter med å finne tonen, trenger å få opp volumet, ønsker å bli en bedre korsanger eller er på vei mot en profesjonell sangkarriere, kan sangtimer hjelpe deg videre. Arild spiller også godt piano og akkompagnerer elevene i alle sjangre.

Priser for timer:

Under 23 år - 420kr per hele time

Over 23 år - 500kr per hele time

Info til nye elever

De fleste som skal til Vangens Operastudio for første gang trenger en veibeskrivelse: rett ved parkeringshuset til Down Town i Porsgrunn finner du dette gamle murhuset:

Inngangsdøren er på baksiden, en stor gammel tredør. Om du skal på time til Arild, er det beste å komme presis til tiden siden han gjerne er opptatt med andre elever eller benytter tiden til egenøving, slik at det ikke har noe for seg å tenke at man trenger å være ekstra tidlig ute. Han har kontor innerst i gangen i 2. etg.

Betalingen gjøres opp kontant eller samles opp og faktureres i etterkant etter 2-3 timer (kan ikke ta Vipps). 

Vennligst ikke bruk parfyme rett før du skal på timen, det blir veldig intenst inne på et lite sangstudio.

Operastudio.jpg
bottom of page